Kronfågel

burgare 7602, plasthinna, sväller upp

Uppdaterad

Tack för din reklamation. Jag har varit i kontakt med kvalitetsansvarig på anläggningen där dessa produceras och han skrev följande:

Smaken kan vi inte göra något åt. Känslan av en plasthinna kan komma av för hög värme och då ytan på burgaren försluts snabbt, det gör även att burgaren inte tappar vätska när den tillagas och kan svälla upp och bli lite tjockare. Tillagar man dom på väldigt hög värme i stekpannan så får man detta resultat. Burgaren blir överlagad/överstekt. Detta händer inte med en traditionell burgare då de har en annorlunda köttstruktur.

Så detta bör inte vara ngt fel med dina burgare. Vår kvalitetsansvarig får samma resultat vid för hög värme. Reklamationen är inte godkänd.

Jag rekommenderar att du köper ngn annan typ av burgare med mera smak, som t ex våra färdigstekta burgare. Här är länk med mer info.

https://www.kronfagel.se/product/kycklingburgare-fardig-att-ata/

warning Created with Sketch.